14 dagar

Med max 14 dagar kvar till det att vi måste tacka ja eller nej till entreprenörens anbud så är läget det att vi sakar många medlemmars besked om ni vill ansluta er till fiber eller att ni inte.

54 av föreningens medlemmar har ännu inte lämnat varken ja eller nej. Några har meddelat att man kommer att skriva på avtalet, dock är det så att vi måste ha det i vår hand innan vi kan räkna det.

Så här ser det ut
Björneröd Inget svar 3
Björneröd Ja 18
Buar Inget svar 7
Buar Ja 7
E6 Inget svar 3
E6 Ja 11
Flåghult Inget svar 24
Flåghult Ja 18
Håve – Håvedalen Inget svar 7
Håve – Håvedalen Ja 11
Krokstrand Inget svar 4
Krokstrand Ja 11
Massleberg – Liveröd Inget svar 2
Massleberg – Liveröd Ja 12
Solberg – Mardal Inget svar 6
Solberg – Mardal Ja 15

Om alla 54 som inte har hört av sig skrev på anslutningsavtalet så skulle vi ha en mycket bra utgångspunkt för att köra igång. Många fler kommer att ansluta sig när vi väl börjar gräva.
Eller om alla 105 som har skrivit på avtalet värvade en granne så! och sen så finns det ändå 300 kvar som kan vara med. Ju fler vi blir ju billigare blir det
Här hittar du det senaste: 2014-09-20 Fastighetsanslutningsavtal

Just nu behöver vi i styrelsen all hjälp från er som är med, vi får helt enkelt inte tiden att räcka till. Att knacka på hos sina närmaste grannar och informera är det sätt som ger bäst resultat. Flera av kontaktpersonerna ute i områdena gör just nu ett fantastiskt jobb.

Är du medlem och ännu inte bestämt dig så är det dags nu. Vi behöver ett besked antingen ni vill tacka ja eller nej. Skicka oss ett meddelande till info@floghultsfiber.nu eller använd formuläret för att delge oss dina tankar eller kom på söndag.

På söndag 5 okt kl 16

Finns vi igen i Krokstrands Folkets Hus. Styrelsen och kontaktpersoner finns på plats för att svara på frågor, skriva avtal. Senast då vill vi ha ett besked från samtliga medlemmar som ännu inte skrivit på anslutningsavtalet. Vi har förhoppningsvis då en uppfattning om hur vi skall gå vidare.

Alla är hjärtligt välkomna. Vi ses på söndag!