HEJ MEDLEM!

Det har hänt en del saker den sista veckan. Vi har fått en ny hemsida www.floghultsfiber.se.

Den nya hemsidan innebär att du snabbare skall få aktuell och ny information. Den underlättar också arbetet för styrelsen, entreprenören och dom som jobbar som kontaktansvariga ute i områdena.

Vi har också reviderat grävsträckan baserat på de 146 medlemmar som vi har registrerat och gjort en ordentlig genomgång tillsammans med entreprenören.

Resultatet är att den faktiska kostnaden för anläggningen har gått ner med över 1 miljon kr (!!!) och att redan vid ca 200 anslutningar börjar insatsen understiga 25 000 kr.

Vi är ca 500 fastigheter i vårt område, var av 146 st. är medlemmar i föreningen, kan vi få 54 medlemmar till så är vi nere i rätt kostnad. Skulle hälften (250 st.) ansluta sig hamnar anslutningsavgiften runt 21 000 kr.

Föreningen höll den 21 augusti ett välbesökt möte i Skee vi gick igenom projektet och diskuterade projektet ut en rad aspekter. 50 avtal skrevs i anslutning till mötet.

Anslutningsavtalen har därefter fortsatt att komma in och är nu upp i 71 st. Det behövs 120 undertecknade avtal innan vi kan starta.

Vi saknar avtal från många av er som är medlemmar och vi behöver era svar och avtal för att vi skall komma vidare i processen.

Vi har förstått att det finns många som fortfarande har mycket frågor.

Vi upprepar därför detta informationsmöte med möjlighet till frågor och svar.

Välkommen till Krokstrands Folkets hus nästa söndag 21 september kl 16.00. Alla nya intresserade och befintliga medlemmar är välkomna!

Vi kommer att presentera nya siffror efter att projektets kostnader sjunker och vad det innebär för din anslutningskostnad.

Vi kommer också att reda ut vad den slutliga anslutningskostnaden innebär och vad som händer vid olika scenarion och vi tar emot nya medlemmar och era avtal.

Gå in på www.floghultsfiber.se för uppdaterad information. Gå även med i vår Facebook grupp. Sök på Flöghultsfiber!

Med vänlig hälsning

Styrelsen